FOLLOW US:

Γ.Σ. Ηρακλής

Ανακοίνωση για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Γυμναστικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Ηρακλής 1908, με ομόφωνη απόφαση του στην 11η συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 18/10/2023, σε αναμονή εξελίξεων μεταθέτει την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κυριακής, για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ώρα 12:00 στο Κατσάνειο γυμναστήριο, με την παρακάτω ημερήσια διάταξη:
1. Εκλογή Προέδρου και γραμματέα γενικής συνέλευσης.
2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Εκλογή 2 μελών (και 2 αναπληρωματικών) Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές νέου Δ.Σ.
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα απ’ τις 14:00 ως τις 20:00. Η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, όταν παρίσταται το ήμισυ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών (½). Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, μια ώρα αργότερα (19/11/2023 13:00), με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, οπότε βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα ανεξαρτήτως του αριθμού των παρισταμένων μελών.

Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές του Συλλόγου καλούνται να καταθέσουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά στο [email protected] έως τις 15/11/2023 για να καταρτιστούν τα ψηφοδέλτια. Όσοι έχουν δηλώσει ήδη παραμένουν στην λίστα των υποψηφίων.

Η ταυτοποίηση των μελών που παρίστανται στη Γενική Συνέλευση και έχουν δικαίωμα ψήφου, γίνεται με την υπογραφή αυτών στο ειδικό βιβλίο και στο οποίο υπογράφουν κατά την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση.
Σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, μέχρι την εκλογή νέου Δ.Σ. το παλαιό Δ.Σ. εξακολουθεί να διαχειρίζεται τις υποθέσεις του Συλλόγου.

Info

Επικοινωνήστε με τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ