FOLLOW US:

Γ.Σ. Ηρακλής

Ανακοίνωση για τα Διαρκείας του Μπάσκετ

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας στον αυριανό αγώνα του τμήματος μπάσκετ Ανδρών με τον Πανερυθραϊκό, στο Ιβανώφειο (4/2, 17:00) και παράλληλα να στηρίξει την προσπάθεια του Τμήματος Μπάσκετ με αγορά εισιτηρίων Διαρκείας Β’ Γύρου.
Η αγορά Διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ και του ΓΣ, στα ιδιόκτητα γήπεδα μας, Ιβανώφειο και Κατσάνειο, εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 2310207715 και 2316014801) και με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό, με αναφορά στην αιτιολογία «Εισιτήριο Διαρκείας Μπάσκετ» και παράθεση ή αποστολή του καταθετηρίου για την παραλαβή του εισιτηρίου.
GR5601722220005222101690009
Επίσης ακόμα πιο εύκολα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων Διαρκείας Β’ Γύρου μέσω του E-Shop του IRA Store . https://irastore.iraklis.blue/…/seasonal-ticket-2nd-round .
Καλούμε τους φιλάθλους του Συλλόγου μας σε διαρκή εγρήγορση και προσοχή για τη διαφύλαξη του προνομίου να αγωνίζεται το Τμήμα Μπάσκετ στην καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος, ώστε ο στόχος να επιτευχθεί στο τέλος της χρονιάς. Η προσπάθεια που γίνεται είναι παροιμιώδης και η στήριξη δίνει δύναμη! Ας δυναμώσουμε κι άλλο την Ομάδα μας!
Δίνουμε ραντεβού, με φωνή και πάθος μόνο, το Σάββατο, στις 17:00, στο Ιβανώφειο.
Επίσης συνεχίζεται η ανανέωση/ εγγραφή μελών στον ΓΣ. ΗΡΑΚΛΗ .
 Κόστος Εγγραφής : 15€
 Κόστος Συνδρομής : 50€
Στήριξε τον Γ.Σ Ηρακλής ΕΜΠΡΑΚΤΑ. Ενίσχυσε τον στους αγώνες του! Γίνε ενεργό μέλος της ΟΜΑΔΑΣ που αγαπάς.
-Για τις εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Γ.Σ Ηρακλής (Κατσάνειο).
10.00-20:00 .
– Παράλληλα με κάθε ανανέωση συνδρομής για το 2023 ή κάθε νέα εγγραφή , κερδίστε 10% έκπτωση με κάθε αγορά σας στο IRA store.
Info

Επικοινωνήστε με τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ